برنجها آلیاژهای مس وروی می باشند که براساس تغییرات ترکیبی ورنگظاهری به برنج زرد وبرنج قرمز وبرنج سرب،برنج سیلیسیم،برنج قلع،برنجهای نیکلی(ور شو)تقسیم می شوند.
خواص فیزیکی:
حد حلالیت روی در مس برابر5/32% در درجه حرارت انجماد و در حدود35% در درجه حرارت محیط می باشد از این رو فاز محلول جامد α مهمترین شبکه میکروسکوپی موجود در آلیاژ برنج است.و همانطور که در دیاگرم مس وروی نشان داده شده استاکثر آلیاژهای برنج دارای دامنه انجماد بسیار کم بوده ووجود فلزات دیگر در مس عملاً باعث پائین آمدن نقطه ذوب می شود و هر قدر دامنه انجمادکمتر باشد،سیالیت آلیاژ بهتر خواهد بود ولی این امر معمولاً با زیاد شدنحجم انقباض متمرکزهمراه است ....



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ ۱۳٩٠/۱۱/٢۱ توسط رضا علیزاده-سید محمد درودی

››
عیوب مربوط به فورجینگ
 
›
›مرحله 1:  مواد اولیه
›شناخت مواد:مواد اولیه از شرکت فولاد آلیاژی ایران بصورت گرید ها ( جنسها ) و شماره ذوبهای مختلف به این شرکت ارسال میگردد.
›مهمترین عیوب بوجود آمده در هنگام ورود مواد اولیه شامل موارد ذیل میباشد:
›کم یا زیاد بودن عناصر تشکیل دهنده
›میکس مواد
›کیفیت سطح (ترک و اورلپ مواد اولیه)
›عدم فورج پذیری
›وجودناخالصی در مواد اولیه
›سختی
›



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ ۱۳٩٠/۱۱/٢٠ توسط رضا علیزاده-سید محمد درودی

›
›طراحی و رفع عیوب قالبهای دائمی
›
›معرفی انواع فولاد های ابزار
›خطاهای رایج در طراحی
›عیب یابی و رفع عیب قالب ها
›عملیات سطحی برای بهبود خواص سطح قالب
›
›فولادهای ابزار کربنی
›W1 یک فولاد ابزار کربنی سخت شونده در آب است که میزان کربن آن 0.91-1. 0% می باشد. این فولاد پس از سختکاری، دارای سطح سخت و مغز نرم‌تر می شود.



ادامه مطلب...
نوشته شده در تاريخ ۱۳٩٠/۱۱/٢٠ توسط رضا علیزاده-سید محمد درودی
.: Weblog Themes By Blog Skin :.

اسلایدر